Over
"ik, jij, wei"

Voedselbos "ik, jij, wei" was ooit het aardbeienveld van mijn ouders. Daarna was het lang een weide. Daarom "wei" in "ik, jij, wei".
Het idee om een voedselbos te starten kwam omdat dit een troosteloze weide was en we graag de natuur terug willen geven waar het recht op heeft. Met het voedselbos willen we de biodiversiteit terugbrengen. Meer vogeltjes, insecten en andere dieren tussen bomen en struiken. Daar kijken we nu al naar uit.
Het ontwerp is gebaseerd op cirkels. Cirkels vind je overal terug in de natuur. Zaag je een boom om, kan je de boomcirkels tellen. Zie je regendruppels in een plas water, zie je cirkels. Sta je met een groep mensen samen, vorm je automatisch een cirkel.

De naam "ik, jij, wei" is gekozen omdat we hier naast het produceren van voedsel, ook een plaats willen creëren waar ik, jij en wij (wei) tot verbinding kunnen komen. Waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, maar waar mensen evengoed de rust kunnen opzoeken en lekker alleen met zichzelf kunnen zijn. Dit allemaal ondersteund door de natuur.